Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szatura
aktív tag
válasz
nemgyurka
üzenetére
...középen is egy picit, a széleken meg mint a fodrozódó balaton, nekem ez jobban szemet szúrt
Falon lóg a gyári konzolon, még várok néhány kábelra így nincs betolva koppanásig.Miből van ez a panel amúgy?
Ami engem inkább kiidegelt az a hdmi e-arc.
Kezdem úgy, hogy az AV erősítőt nem akarom minden tv bekapcsolásnál használni, kikapcsolom az e-arcot a tv kikapcsolás előtt így nem kapcsol erősítőt a következő tv bekapcsolásnál, PS is a tévén van ez így ok.
Ami nem ok, hogy az erősítőhöz csatlakoztattam e-arc média lejátszót, ez megbolondította az egészet csak onnan van hang, a tv-ből nem megy át a hang, látja az erősítőt/kezeli csak saját hangszórón szólal meg.
Kapcsoltam ki/be, menüt bújtam/állítottam, nem sikerült úgy ahogy elterveztem, a vége az lett, hogy a médialejátszót inaktiváltam....de!!! A tv továbbra sem akarta (előzőleg működött napokig) az adott hdmi porton keresztül megszólaltatni az erősítőt, átdugva egy másik portba viszon állítgatás nélkül azonnal működik.
Szóval egy port be van akadva, erre van ötlet?
Esetleg az egész történetre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- ASUS routerek
- Fujifilm X
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor