- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Milyen GPS-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Én competitive gameket a legalacsonyabbon játszom, single / coop gamekere meg mindig nézek valami "best settings" guideot. Legtöbbször ahogy írod semmi diffi egy high meg egy ultra között. Sőt árnyékokban a lowest szinte mindig ugyanaz mint a highest. PoE2-ben a "global illumation" semmit nem ad a látványhoz cserébe megfelezi az FPS-t. Rengeteg ilyen eset van.
De mint írtam a 4K annyit szépít, pl. egy Apexben is a lowest grafon is olyan brutál szép a fű, hogy csak pislogtam 1080/1440 lowesthez képest

sixpak: Nem is vagy 4K-n. Épp ezt írom, hogy ha azon lennél nyugodtan le lehetne húzni ezt-azt és még mindig szebb lenne a game mint kisebb felbontáson max grafon.
De a max graf egy scam csomószor, olyan dolgokat számol a gép amit nem is látni vagy max akkor ha megállsz és nézegeted egy objektum mintázatát közelről. Aktív játék közben úgysem veszi észre senki, de az FPS dropot igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258