- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Nekem ugyan Gigabyte monitorom volt, annál be lehetett állíítani, hogy stand by-ban mikor kezdjen neki a pixel refresh-nek: 0-15-30-45.... perc után (a 0 azaz azonnali kezdéssel voltak gondok, ezért 15-re volt beállítva). De manuálisan is el lehetett indítani, én ezt a monitor egyik gombjára beállítottam a monitor menüjében. Nem tudom, hogy a tiédnél van-e erre mód?
Ha a manuális módszert használod, akkor fontos, hogy a windowsban a képernyővédő (alvás) funkció több mint 7-8 perc után aktiválódjon, mert ha ennél rövidebb, akkor megszakítja a pixel refresht, és a monitor nem tekinti elvégzettnek (van egy üzemóra számláló, és egy elvégzett pixel refresh számláló a Gigabyte monitor menüjében)
A widows monitor alvást én kikapcsoltam, és inkább (lehet túl para) beállítottam egy fekete háttérképet, valamint felugró tálcát, sötét módokat, vagy ha nem felejtettem el, akkor kikapcsoltam a monitort, ha ott hagytam pár percre a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258