- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Használt és használt telefon között is van különbség. Amit vettem, az kb újnak néz ki, még így fél év után is. Kaptam rá egy év garit amúgy. Remekül elleszek ezzel még 2 évig, azaz használom 3 évet, nekem ez megért 400 eurót. Én is tudnék pixelt venni (
), de nem akarok, mert nem tetszik, sem ahogy kinéz, sem a rendszer, amit használ. Az usb-c meg egy igen fasza dolog, remélem, gyorsan elterjed, és tényleg mindenben az lesz, és megszabadulhatunk a nyolcféle kábeltől, de nem fogom a meglévő teljes elektronikai cucc készletemet egyik napról a másikra kibaszni, csak azért, hogy átálljak rá. Majd ahogy jönnek az új cuccok, nyilván szempont lesz az is, hogy olyat keresek, ami ilyennel tölthető, csatlakoztatható. De mindenkinek van otthon nyomtatója, elektromos fogkeféje, mp3 lejátszója, karácsonyi ablakdísze, régebbi ps/xbox kontrollere, bt hangszórója, biciklilámpája, meg egyebe, amihez kell valami kábel néha, nyilván nem fogod egyszerre az összeset kihajítani. Pláne, ha évek óta működik, és amúgy elégedett vagy vele. Amúgy meg nekem még az autóm is olyan régi szar, abban is usb-a van, nem c. Sőt, az egyikben még a car play sem wireless! Cserébe wireless töltő mondjuk jutott bele. De ugyanez a foscsi, öreg PC-mmel: van a házon egy usb-c, meg az alaplapon egy type c, aztán ennyi, az összes többi usb csatlakozó a-s rajta. Xbox kontrollerek mondjuk már usb-c csatival jönnek, de a régebbiek még micro usb-sek, meg magán az xboxon is 3 usb-a, és egy usb-c csatlakozó van.
Kábelből meg én szinte mindenből ikeásat használok, ahogy töltőadapterből is, nekem ez kényelmesen elérhető, és elfogadható árú. Előtte amazon basic cuccok voltak, azok sem rosszak, de az ikeás érzésre minőségibb azért (kicsit drágább is). Az eredeti apple kábelek konkrétan fosszarok, mostanra szerintem az összes kábel kiszakadt a csatlakozóból, ki is dobtam őket (elektronikus hulladékként, természetesen). Szerencsére amúgy már nem is csomagolják őket a készülékekhez.
A használt kérdésre meg lásd #87548. Nem mindig éri meg, mondjuk miniPC-t, laptopot, meg magamnak telefont eszembe nem jutna újat venni. Asszony, meg a gyerek újat kaptak, mert ők tudnak rá vigyázni. Yep, iphone-t, teljes áron, mert felvágós, sznob, burzsuj szarok vagyunk, akiknek nem jó a pixel.
Ellenben még az övék sem usb-c.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de nem akarok, mert nem tetszik, sem ahogy kinéz, sem a rendszer, amit használ.
Ellenben még az övék sem usb-c.