- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Használt és használt telefon között is van különbség. Amit vettem, az kb újnak néz ki, még így fél év után is. Kaptam rá egy év garit amúgy. Remekül elleszek ezzel még 2 évig, azaz használom 3 évet, nekem ez megért 400 eurót. Én is tudnék pixelt venni (
), de nem akarok, mert nem tetszik, sem ahogy kinéz, sem a rendszer, amit használ. Az usb-c meg egy igen fasza dolog, remélem, gyorsan elterjed, és tényleg mindenben az lesz, és megszabadulhatunk a nyolcféle kábeltől, de nem fogom a meglévő teljes elektronikai cucc készletemet egyik napról a másikra kibaszni, csak azért, hogy átálljak rá. Majd ahogy jönnek az új cuccok, nyilván szempont lesz az is, hogy olyat keresek, ami ilyennel tölthető, csatlakoztatható. De mindenkinek van otthon nyomtatója, elektromos fogkeféje, mp3 lejátszója, karácsonyi ablakdísze, régebbi ps/xbox kontrollere, bt hangszórója, biciklilámpája, meg egyebe, amihez kell valami kábel néha, nyilván nem fogod egyszerre az összeset kihajítani. Pláne, ha évek óta működik, és amúgy elégedett vagy vele. Amúgy meg nekem még az autóm is olyan régi szar, abban is usb-a van, nem c. Sőt, az egyikben még a car play sem wireless! Cserébe wireless töltő mondjuk jutott bele. De ugyanez a foscsi, öreg PC-mmel: van a házon egy usb-c, meg az alaplapon egy type c, aztán ennyi, az összes többi usb csatlakozó a-s rajta. Xbox kontrollerek mondjuk már usb-c csatival jönnek, de a régebbiek még micro usb-sek, meg magán az xboxon is 3 usb-a, és egy usb-c csatlakozó van.
Kábelből meg én szinte mindenből ikeásat használok, ahogy töltőadapterből is, nekem ez kényelmesen elérhető, és elfogadható árú. Előtte amazon basic cuccok voltak, azok sem rosszak, de az ikeás érzésre minőségibb azért (kicsit drágább is). Az eredeti apple kábelek konkrétan fosszarok, mostanra szerintem az összes kábel kiszakadt a csatlakozóból, ki is dobtam őket (elektronikus hulladékként, természetesen). Szerencsére amúgy már nem is csomagolják őket a készülékekhez.
A használt kérdésre meg lásd #87548. Nem mindig éri meg, mondjuk miniPC-t, laptopot, meg magamnak telefont eszembe nem jutna újat venni. Asszony, meg a gyerek újat kaptak, mert ők tudnak rá vigyázni. Yep, iphone-t, teljes áron, mert felvágós, sznob, burzsuj szarok vagyunk, akiknek nem jó a pixel.
Ellenben még az övék sem usb-c.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de nem akarok, mert nem tetszik, sem ahogy kinéz, sem a rendszer, amit használ.
Ellenben még az övék sem usb-c.