- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Google Antigravity - ennyi volt?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Fotók, videók mobillal
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Valójában 90+45, mivel a munkanélküli alatt is ellátotti jogviszonyban vagy, szóval a munkanélküli ideje alatt és még 45 napig van idő gondolkodni mi legyen. Engem az a része érdekelne, hogy ha a munkaügyiben a kötelező rendszeres lejelentkezések megvannak, akkor amíg nem vagyok itthon ne akarjanak tőlem személyesen semmit.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ok, megtaláltam végül..
Szóval akkor annyira redukálom a kérdést: a munkanélküli/álláskeresési lejáratakor kell-e személyesen jelentkezni a munkanélküliben, vagy ott le- vagy beadni bármit?
Illetve így a 'passzív jogosultság' 45 napjához a megelőző, álláskeresési státusz 90 napja általi jogosultság a jogalap. És a passzív jogosultság automatikus, vagyis nem kell külön kérvényezni, beadni bármit hozzá? -
BlacKSouL
addikt
Jelenleg hogy működik a tb ellátottság? 3 hónap bejelentett munkanélküli (kvázi munkaviszonynak és ellátottnak számít), majd annak leteltekor kell beadni szociális(?) kérelmet ami pozitív elbírálás esetén 45 nappal kitolja az ellátottságot, és utána kell napidíj alapú ellátottságot igényelni, amire adnak csekkeket vagy számlaszámot?
Régebben asszem talán így működött. (Vagy a 45 napos hosszabbítás még nem a szociális alapú, az csak azután jönne?) Ha most is ugyanígy van, akkor a 45 napos hosszabbítási kérelmet rögtön a munkanélküli lejárata után papír alapon kell beadni, vagy lehet online is intézni? Ha lehet online, akkor mi kellhet hozzá?
mod: illetve a 45 napos "haladék" az automatikus, vagy kell hozzá beadni valamit, kérelmet, igazolást..?
(Jelenleg)Úgy tűnik úgy jön ki, hogy pont akkor fog lejárni a munkanélküli 3 hónapja, mikor külföldön leszek.. -
lenox
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Koszi, ez jo tipp, sajnos nem hasznaltam ehhez vpnt (azert sajnos, mert igy nem tudom kikapcsolni). Amugy irtak emailt, hogy mi lenne, ha veglegesitenem a foglalasom, mert elkapkodjak. Valaszoltam ra (nyilvan poenbol csak), amire ez jott:
Your message couldn't be delivered because the remote server is misconfigured
-
lenox
veterán
Sajna nekem olyan opcio nem jott fel, de azt kiprobaltam volna. Persze a weboldalon szerintem nem konkretan a fizetessel van a gond, hanem kozvetlenul elotte van egy critical error, csak enged meg clickelni elotte. Az alkalmazasnal is hasonlo lehet, ott fel se jon semmilyen fizetesi lehetoseg. Olyan 2000-es evek feelingje, kb. akkor volt jellemzo, hogy weboldalak csak megfelelo Fold/Hold egyuttalaskor, csak x verzioju spec bongeszovel es bal kezzel mukodtek. Csak akkor volt emailcim es telefonszam, ahol el lehetett erni az adott ceget, de ma mar annyira fejlett a technologia, hogy nincs
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest