Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig nem kerestem ilyet, csak múltkor véletlen ráböktem a telefonon az ali-ra és betöltődés után ilyeneket dobott fel. (kb fél éve nem indítottam el az app-ot.)Egyébként ott láttam telefonhoz olyan "matricát" minek a végén van USB csati és vezeték nélküli töltés lehet vele megvalósítani tetszőleges.
Most két lehetőséget látok, vagy lemondok a vezeték nélküli töltésről és marad a jack (modjuk a 5,5-6,2" közötti jack csatis telefonokból sem túl nagy a választék, de van közte 1-2 "olcsóbb" értsd 200 000Ft alatti modell) vagy nagyon jól felépített érveléssel megbeszélem asszonnyal, hogy miért kell nekem 400k-s telefon. Gyanítom, hogy egyszerűbb ha lemondok a vezeték nélküli töltésről és akkor egy Sony Xperia 10 V lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Disney+
- Trollok komolyan
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Villanyszerelés
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest