- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
Sounds good, doesn't work. Szintén SSD csere, 2,5 sata to nvme m2. Egy laza napot én is elszarakodtam vele, aztán hagytam az egészet a csudába, felment egy tiszta win11, kb fél óra volt az egész, beállításokkal talán egy. Ja, meg előtte még fél óra, hogy letöltsem az MS-től direktben, és kiírjam egy pendrive-ra. A fájlok, beállítások, kedvencek, bookmarkok, előzmények, de még a mentett passwordök nagy része meg eleve ott volt az office 365 előfizu miatt a onedrive-ban. Mondjuk ez utóbbin már csak kínomban röhögtem, jobb bele sem gondolni, hogy kb a teljes személyiségünket, meg életünk minden 'titkát' megosztjuk egy (?) nagyvállalattal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Path of Exile (ARPG)
- Haditechnika, harcászat
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest