Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Yettel topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Boldog ulj... Változott az évszám. Más ugyan?
2022.12.30-i kérdésre válaszoltam:
"Node komolyabb téma… Ki-mit főz/süt holnapra és hogy töltitek az utolsó estet ebből esztendőből?
(Mi pl. már csak öregesen, családdal…)
_
Sör-virsli verseny lesz itthon faterral. Ha holnap még kapok sört a bótban.. Nézünk valami ökörséget a tévében, éjfélkor hirtelen rájövünk hogy ebazmeg, ennyi az idő, én kirohanok a hűtőhöz pezsgőé', fater kirakja a poharat, aztán választunk egy csatornát ahol valaki mond vagy kampányol valamit, majd felhajtjuk a pezsgőt, én kimegyek gatyában kabátban papucsban erkélyre durrogtatást lesni, stroboszkópozok a 10000 lumenes lámpámmal, aztán megint nézünk valami ökörséget 2-ig. Aztán lefekszünk aludni.Elsején meg jön a szokásos január elsejei depresszió. Csak mivel a szilveszter már évek óta nem durran nagyot, ezért nincs akkora kontraszt a depivel.
Lábjegyzet: régen azért a szilvesztert valahogy másképp éltem meg. Rákészültem, társaság volt minél nagyobb annál jobb, nagy buli, nagy durranás, még nagyobb buli, de minél jobban kerestem a felszabadultságot, a féktelen jókedvet, az igazi nagy durranást, annál kevésbé éreztem nagynak, ünnepélyesnek, grandiózusnak, 365 naphoz méltónak. Talán igazából sosem éltem át azt az igazi nagy katarzist amit mindig minden szilvesztertől vártam. És a mindig nagyra törekvés után most ez is csak egy napja lett az évnek, itthon, öregesen, tévézve, eleve kicsit depisen, kicsit a múltba révedezve, hogy régen mi az ami jobb volt..."
Aztán így is lett. Evvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16/512
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest