- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Anyám hívott, hogy nem jó az internet (almás videóhívás, wifi alapon, ofc, szóval kétkedve fogadtam), meg eltűnt minden, aztán az lett belőle, hogy a felhő elromlott. Jólvanmondok, bejelentkeztem hozzá távoli eléréssel (net pipa), kiderült, hogy az edge kezdőlapjáról tűntek el a kipakolt kedvencek, csak egy üres oldal van ott. A kedvencek menü ott van, az működik. Böngészősorból is minden, kivéve az msn.com, bármilyen kiterjesztéssel. Skype látja a címlistát, de hívni nem tud senkit, nem kapcsolódik. Onedrive szintén nem tud kapcsolódni. Outlook jó, office működik (az én családi office365-öm van vele megosztva). A tálcán a beépített időjárás-app szintén döglött, valószínűleg ez hiányzik neki a legjobban, időjárás-fetisiszta, napi 76 különböző időjárásjelentést néz.
Tűzfalat lelőttem teljesen, de nincs változás. Természetesen jogtiszta, rendszeresen frissülő win10.Neten próbáltam rákeresni ere a hibára, de nem találok semmit. Azt mondja, 2-3 napja kezdődött.
Tud valaki valami MS-szolgáltatás kiesésről? Azt se tudom, hol jelezhetném a hibát? MS-nél lehet? Vagy telekom? Kicsit tanácstalan vagyok. Valami ötlet?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Windows 10
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 7320 Carbon /i5-1145G7/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tud valaki valami MS-szolgáltatás kiesésről? Azt se tudom, hol jelezhetném a hibát? MS-nél lehet? Vagy telekom? Kicsit tanácstalan vagyok. Valami ötlet?