Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
De azt, hogy? Figyeli a kutas a kamerán, ahogy a hülye német tankol, keze a gombon, és ahogy 50-hez ér a számláló, nyomja a gombát, mint a vidéki tanár úr a vágó vetélkedőben? Ha 3 másodpercet lemarad, kb nekem meg is van az a + 1-2 liter.
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?Na mindegy, ha megyünk látogatóba kipróbálom, már csak kíváncsiságból is. Tudom, tudom, felelősen kell tankolni, hogy másnak is jusson, de bízom benne, hogy azt a 2 liter extrát nem olyantól veszem el, aki pont emiatt nem ér majd oda a saját felesége szülésére.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?