Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
De azt, hogy? Figyeli a kutas a kamerán, ahogy a hülye német tankol, keze a gombon, és ahogy 50-hez ér a számláló, nyomja a gombát, mint a vidéki tanár úr a vágó vetélkedőben? Ha 3 másodpercet lemarad, kb nekem meg is van az a + 1-2 liter.
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?Na mindegy, ha megyünk látogatóba kipróbálom, már csak kíváncsiságból is. Tudom, tudom, felelősen kell tankolni, hogy másnak is jusson, de bízom benne, hogy azt a 2 liter extrát nem olyantól veszem el, aki pont emiatt nem ér majd oda a saját felesége szülésére.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha meg kijön, ismerve a benzinkutasoknál támasztott felvételi követelményeket, illetve a magyar idegennyelv-tudás általános állapotát, vajon milyen nyelven próbál beszélni velem? Tagolt magyarul, jó hangosan, ahogy ilyenkor szokás?