Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz venember83 #83140 üzenetére

tudom, voltam már például most is, meg februárban is. Eddig Ravenna, Modena, Maranello (múzeumostól), Imola megvolt, Firenze is, most meg Milánó is. elvileg dolgozni mentünk, gyarkolatilag 3 nap meló 3 nap mászkálás volt a program, megvolt Torinó is.

most 3 napra megyünk Novara-ba, asszony dolgozni, én meg hát... leginkább szerintem sétálgatni és hideg sört inni, de prosecco is előforulhat. ugyanakkor vonattal elérhető ez-az úgyhogy lehet kirándulok egyet, (mert most nem kocsival megyünk)

a kérdés, amit föltettem főnökéknek, hogy ha már ott vagyok, akár átvonatozhatok vasárnap bolognába mikor az asszony visszajön, hétfőn-kedden melózom az esetleges szállodából, szerdán-csütörtökön meg kinézek a kiállításra azt csinálni amit most milánóban is csináltam (mert ugyan főnökék ott voltak, de mivel kultúráltabb nyelveket én beszélek inkább, ők túl sok mindent nem csináltak) - viszont erre még nem jött válasz. nem ártana tudni, vigyek-e inget-gatyát, mert ahhoz külön bőrönd kell a repülőre :D

sebaj, ha igen, ha nem, én 3 napig jól megleszek magam, ha már SENKI nem akar innen velem jönni... :U

Új hozzászólás Aktív témák