Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz Lortech #81407 üzenetére

figy a múlt héten én is visszakérdeztem egy sima aldis német diszkintos bevásárlásnál a kasszánál, hogy tuti mindent jól csippantottak-e le :U :DDD szegény pénztároson látszott, hogy neki kellemetlen a szitu, pedig én tényleg csak el voltam bambulva, mondtam neki semmi gond, csak picit meglepett, de látszott rajta, hogy nem az első eset és átlagban valószínű nem is ez a reakció...

és régen egy csomó mindenről tudtam, hogy mennyibe kerül, mert éveken át nem nagyon változott az ára és kb. ugyanabba a boltba jártam főleg, meg ugyanabból a 30-40 dolgot szoktam venni (nem mindig mindent, hanem mikor mit :DDD ), nem azért mert nagyon nézni kellett, hanem mert ha minden második héten / hetente pontosan ugyan onnan leveszed ugyan azt a valamit épp 199-ért vagy 869-ért, az azért egy idő után megmarad :DDD de mostanában azt vettem észre, hogy fogalmam nincs mi a "standard" ára egy csomó mindennek :U és nem a "boldog békeidőkre" gondolok a valahány forintos fagyival, hanem 3-4 évvel ezelőttre.

Új hozzászólás Aktív témák