Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
figy a múlt héten én is visszakérdeztem egy sima
aldisnémet diszkintos bevásárlásnál a kasszánál, hogy tuti mindent jól csippantottak-e le
szegény pénztároson látszott, hogy neki kellemetlen a szitu, pedig én tényleg csak el voltam bambulva, mondtam neki semmi gond, csak picit meglepett, de látszott rajta, hogy nem az első eset és átlagban valószínű nem is ez a reakció...és régen egy csomó mindenről tudtam, hogy mennyibe kerül, mert éveken át nem nagyon változott az ára és kb. ugyanabba a boltba jártam főleg, meg ugyanabból a 30-40 dolgot szoktam venni (nem mindig mindent, hanem mikor mit
), nem azért mert nagyon nézni kellett, hanem mert ha minden második héten / hetente pontosan ugyan onnan leveszed ugyan azt a valamit épp 199-ért vagy 869-ért, az azért egy idő után megmarad
de mostanában azt vettem észre, hogy fogalmam nincs mi a "standard" ára egy csomó mindennek
és nem a "boldog békeidőkre" gondolok a valahány forintos fagyival, hanem 3-4 évvel ezelőttre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Logitech g920+ váltó
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szegény pénztároson látszott, hogy neki kellemetlen a szitu, pedig én tényleg csak el voltam bambulva, mondtam neki semmi gond, csak picit meglepett, de látszott rajta, hogy nem az első eset és átlagban valószínű nem is ez a reakció...