- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Az arakkal en is igy vagyok, tudom a szokasos kosaram termekeinek arat az Aldiban es Lidlben. A dragulast eszreveszem, annyival probalok vedekezni, hogy kicsit cserelgetem a vasarolt arukat - pl felvagottbol inkabb abbol veszek tobbet, ami akcios, ha valami fagyaszthato, akkor abbol feltankolok durvan, stb. Nyilvan ez annak jar valodi sporolassal, aki megteheti, hogy nem csak 1-1 darabot vesz. Pl. Aldi sajatmarkas szalami (Pick) egesz gyakran van 350-re akciozva, olyankor tizesevel viszem haza, vagy neha van jo akcio, abbol is veszek otot lefagyasztani, stb.
De igy is feltunt, hogy mostanaban egy sima heti bevasarlas ami regebben par doboz sorrel is siman kijott bosegesen X-bol, mostanaban alkohol nelkul szerenyebben pupozott kosarral is inkabb X*1.3.
@, a Kiflit mi is hasznaltuk a jarvany legrosszabb szakaszaiban, de ugyanazt latom mint Te. Lehetetlen idokben jonnek ki ha nem vagy premium elofizeto es dragak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Macbook Air 13" M2 - ÚJ, AKTIVÁLATLAN, 8 CPU 10 GPU, 16/256 GB - Apple garancia (117)
- Xiaomi 15 5G 256GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon 28 havi garanciával eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest