- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lortech
üzenetére
én kérek elnézést... nem vagyok már fiatal, eszembe se jut...
amúgy én most nem azért írom ezeket, mert sajnálom a családoktól, meg minden. Hanem azért problémázom, mert az ilyen, és az ehhez hasonló intézkedések miatt leszünk örökké egy kis banánköztársaság, egy putri európa alfelén... mert a bizalmat és a kiszámíthatóságot romboljuk, újra és újra, stabilan.... és az ilyen országok sosem emelkednek fel.
Illetve a másik, amit fel vélek fedezni ezek között az intézkedések között, hogy ez már tényleg az "utánam a vízözön" taktika. Mindent ad a kormány, de ezekből semmi nem fenntartható, és előbb-utóbb összedől a tákolmány....
vagy államcsőd lesz, vagy valakinek ezt el kell takarítania.ui. már várom a kék plakátokat, hogy a tudjukki kamatot emelne...!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest