Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Monoron konkrétan megáll mostanában az IC. Oke, tudom , hogy a Nyugatit most felújítják , nade na. Sokkal elhetobbek mint Budaoest , ráadásul kertes ikerházi (új!) lakást kapni annyiból , mint Budapesten egy ‘lukat’. Budapesten elve se nagyon jártam autóval , és hidd el nekem , elég normális a vonatközlekedés ezekről a helyekről, hülye lennék autózni a 4-esen, be Pestre, mikor fel óra alatt benn lehet lenni vonattal a Nyugatinál.
Én pl 3 gyerekkel nem költöznék olyan lakásba, aminek ha ‘zsebkendőnyi’ kertje, de annyi sincsen . Budapesten ez kb megfizethetetlen. Legyen normális vonat be a városba, aztán hello. ( meg legyen vége a metrofelujitasnak is, mert az mondjuk szívás. De legalább ideiglenes)
Egyébként meg : Londonban alsóhangon 45 perc volt bejárni , ha végre kész a crossrail , amit már 3 éve at kellett volba adni, akkor 20 lesz, de kocsival is 40 érc simán . Akkor meg miért ne töltsék inkább hasznosan, nem stresszelve, podcastot hallgatva ???Egyebkrnt Szegedre visszatérve, ha véletlen oda költöznénk , valószínű nem budapesti munkahelybem gondolkodnék ( 12 évet éltem Budapesten, nem lett a szívem csücske, pedig pont a tömegközlekedéssel nem volt gondom. De nem szeretem . Turistaskodni gyönyörű, élni… Élni számomra nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest