Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Monoron konkrétan megáll mostanában az IC. Oke, tudom , hogy a Nyugatit most felújítják , nade na. Sokkal elhetobbek mint Budaoest , ráadásul kertes ikerházi (új!) lakást kapni annyiból , mint Budapesten egy ‘lukat’. Budapesten elve se nagyon jártam autóval , és hidd el nekem , elég normális a vonatközlekedés ezekről a helyekről, hülye lennék autózni a 4-esen, be Pestre, mikor fel óra alatt benn lehet lenni vonattal a Nyugatinál.
Én pl 3 gyerekkel nem költöznék olyan lakásba, aminek ha ‘zsebkendőnyi’ kertje, de annyi sincsen . Budapesten ez kb megfizethetetlen. Legyen normális vonat be a városba, aztán hello. ( meg legyen vége a metrofelujitasnak is, mert az mondjuk szívás. De legalább ideiglenes)
Egyébként meg : Londonban alsóhangon 45 perc volt bejárni , ha végre kész a crossrail , amit már 3 éve at kellett volba adni, akkor 20 lesz, de kocsival is 40 érc simán . Akkor meg miért ne töltsék inkább hasznosan, nem stresszelve, podcastot hallgatva ???Egyebkrnt Szegedre visszatérve, ha véletlen oda költöznénk , valószínű nem budapesti munkahelybem gondolkodnék ( 12 évet éltem Budapesten, nem lett a szívem csücske, pedig pont a tömegközlekedéssel nem volt gondom. De nem szeretem . Turistaskodni gyönyörű, élni… Élni számomra nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC i5-7500 / 8GB RAM / 750W EVGA / XFX Radeon HD 7950 3GB Double Dissipation Black Edition
- AMD PC , Ultra 225 , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 2TB HDD
- iPhone 16 Pro, 99% akku, Garanciás
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest