Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz EQMontoya #78660 üzenetére

Monoron konkrétan megáll mostanában az IC. Oke, tudom , hogy a Nyugatit most felújítják , nade na. Sokkal elhetobbek mint Budaoest , ráadásul kertes ikerházi (új!) lakást kapni annyiból , mint Budapesten egy ‘lukat’. Budapesten elve se nagyon jártam autóval , és hidd el nekem , elég normális a vonatközlekedés ezekről a helyekről, hülye lennék autózni a 4-esen, be Pestre, mikor fel óra alatt benn lehet lenni vonattal a Nyugatinál.
    Én pl 3 gyerekkel nem költöznék olyan lakásba, aminek ha ‘zsebkendőnyi’ kertje, de annyi sincsen . Budapesten ez kb megfizethetetlen. Legyen normális vonat be a városba, aztán hello. ( meg legyen vége a metrofelujitasnak is, mert az mondjuk szívás. De legalább ideiglenes)
    Egyébként meg : Londonban alsóhangon 45 perc volt bejárni , ha végre kész a crossrail , amit már 3 éve at kellett volba adni, akkor 20 lesz, de kocsival is 40 érc simán . Akkor meg miért ne töltsék inkább hasznosan, nem stresszelve, podcastot hallgatva ???

Egyebkrnt Szegedre visszatérve, ha véletlen oda költöznénk , valószínű nem budapesti munkahelybem gondolkodnék ( 12 évet éltem Budapesten, nem lett a szívem csücske, pedig pont a tömegközlekedéssel nem volt gondom. De nem szeretem . Turistaskodni gyönyörű, élni… Élni számomra nem)

Új hozzászólás Aktív témák