Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem az a 300ft számít, hanem az, hogy egy irodai rabszolga vagyok. Az átlaghoz képest tűrhetően keresek, félreteszem a fizetésem 75%-át minden hónapban, hitelem nincs és nem is akarok, de ha szeretnék egy agglomerációs családi házat, az valahol 80-100 millió forint, amit a párommal 4-5 év alatt ki is spórolunk, de utána megint majdnem a nulláról indulunk, és még mindig irodai rabszolgák maradunk, akiknek úgy kell táncolni, ahogy az épp aktuális londoni vagy new yorki supervisor fütyül. És én ebből ki akarok szállni, ezt teljes munkaidőben nem vagyok hajlandó csinálni majd 40 éves fejjel, amikorra talán egy gyerek is összejön.
Szóval ilyenkor összeadódik a sok apró tétel, és máris az az 1-2 munkanap, amennyi idő alatt kitermeled a sörfogyasztásod, marha soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest