Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az óév utolsó napjára tartogatta a MediaTek a Dimensity 7100 bejelentését
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
ha valami családi dolog miatt nem muszáj bp-n lenni, akkor az ingatlan jóval olcsóbban megúszható, a maradékot ha tudod pörgetni évi 4-5%-on, akkor máris elég sokkal kevesebbet is keresni egy másik melóban

piáláshoz: belőlem nagyon rossz alkoholista lenne, egy átlag céges ivászaton se iszom el egy fél órányi fizetésemnél többet, pedig azért lölönél kicsit szarabb az órabérem

-
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Én is hallottam már olyanról,hogy valaki x évig mindig parizeres zsömlét evett, nem járt sehová szórakozni vagy nyaralni, és x év után vett egy családiházat a félretett pénzből
Szerintem nincs azzal baj,ha egy magasabb cél érdekében valamennyi ideig áldozatot hoz az ember.X= 5 v 10év már nem emlékszem pontosan,de sok év
-
válasz
szőröscica
üzenetére
értem, de azért ez egy elég furcsa érv amellett, hogy spórolós aszkéta életet élj...
Jó, egy 100 milliós ház nem jön csak úgy össze, de hogy ezért ne igyál sört, azért azt túlzásnak és jelentéktelennek érzem...
Az irodai rabszolga dologra pedig: ha nem akarsz az lenni, akkor vállalkozz, gyűjts tőkét, stb.... bár azért ez egyáltalán nem olyan egyszerű.
@malac: a 100 millás ház nem feltétlenül igény kérdése már, Pesten egy átlag-lakás 60 millió, ahhoz képest egy nem rossz adottságú ház ennyit ér.
(Persze, vidéken ebből akár egy utcát is lehet venni, tudom)@Nolf: egyik haverom most küldött pár bicikliről linket, és a legolcsóbb volt 260 ezer, de volt kétszer-háromszor ennyiért is.
Én meg csak néztem, hogy baszus, 150 ezerért számolták be a szuzukit, és most egy bicikli többe kerül?
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
akkor ne legyél irodai rabszolga
és ne akarj 100 millás családi házat
egy pár naplementés sörrintés, csónakázás, étterem teraszán finom rumtól elkókadás, vitorlázás, önfeledten naplementébe robogózás egy üveghegyen is túl lévő szigeten sokkal többet ér, mint egy 100 millás ház.
ami van, arra már összekapartam a rávalót, és nekünk elég, szépítgetjük-építgetjük, ha jön a gyerek bővítjük, de hogy tálcával hordom haza a sört, az is biztos.
node mindenki más, és ettől szép (?) az élet.
lehetne félmillás bringám mint a bratyónak, vagy irigyelhetném az új mustangsját, aztán tessék, évente kétszer ül rá a bringára, 10szer a mustangba, viszont legalább dolgozik sokat... én a használt szaromon 1400km-t már letekertem 3 hónap alatt, és eszembe nem jutna drágábbat, szebbet, jobbat, újabbat venni - amíg ez szét nem hullik, szervizelgetem és kész. a 21 éves golf cabrio is teljesen szükségtelen, csak azért van meg, mert nem kér enni a garázsban pihenve... -
válasz
szőröscica
üzenetére
16 éves korom óta kétszer voltam alkalmazott. azon kívül mindig vallalkozo. Ennyi. Mondjuk nekem nagyon nincs igényem 100 millás ázra.

-
válasz
szőröscica
üzenetére
4-5 év alatt 80 millát félrerakni, egy családi ház árát?
Sokan egész életükben nem keresnek annyit, hogy önerőből vegyenek házat.UI: De jó meleg van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és ne akarj 100 millás családi házat