- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
kömény a sztori...
ugyanakkor szerintem ott hibáztál, hogy rendőrt hívtál, ahelyett, hogy valóban kiszúrtad volna az összes kocsi kerekét. csak hát tudom, örök béklyó nekem is, hogy ember akarok maradni az állatok között.2-3 éve valami flúgos futam szerű autós rendezvény volt nálunk a "faluban", ahol konkrétan az volt a szokás, hogy a "befutókat" dudálással köszöntötte a többi már beérkezett versenyző.
namost itt a "duda" a dallamkürt és a hajókürt tengelyen mozgott és - mint később az újságból kiderült - egy autópálya dugó miatt zömmel éjjel érkeztek az autók, ez nem annyira volt vicces.
itt is volt rendőrhívás, meg fenyegetőzés, aztán végül megjött az utolsó kocsi is, csend lett, mi meg felkeltünk és mentünk dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest