- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magisk
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
HA csak nincs egy elem el rejtve a ventinlátorban vagy nem látható dologtól műküdik, én annó ezt megpróbáltam, nem megy, mert nem tud forogni, beáll az állandóság. Rengeteg fake videó van erről. És azok akik ezt csinálják a nézettségért csinálják meg a pénzért.
Minél többen nézik meg, annál jobb nekik. én még mindig az általam belnket videóban hiszek. Persze mehet ez is de nem hinném. Viszont a hamu elem működik.

Mi lenne, ha 10 dbot csinálnék ebből, és telefont töltenék fel vele?
[link]A Hamulámpa összeépítése lépésről lépésre.
Az alumínium vissza adja azt az energiát amit a készítése során közöltünk vele.
Egyik része elektromos ,másik része hő formájában nyerhető ki.
A lámpa 3 hónapig folyamatosan világít ,használható fényként .Utána csökken egy kicsit a fényereje.Az alumínium felületen egy szigetelő kő réteg alakul ki ezt kell lekaparni és utána megnedvesíteni a hamut.És tovább működik.Több hónapos rövidzárlat sem árt neki ,nem merül le.
Élettartama :alumínium vastagságától és a hamu lúgosságától függ 3-50-500 hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DDR5 Notebook 16GB / 32GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minél többen nézik meg, annál jobb nekik. én még mindig az általam belnket videóban hiszek. Persze mehet ez is de nem hinném. Viszont a hamu elem működik.