Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
“Minden rendben ment? Megpróbálnak megzsarolni, megölni, és te azt kérdezed, minden rendben ment?Fogadjunk, hogy a temetésemen sem hagyod ki: Őszinte részvétem. Minden rendben ment?”
Utálom, hogy mindenről eszembe jut valami 90-es évekbeli filmidézet. Arra bezzeg nem emlékszem, hogy mit ettem tegnap ebédre, vagy hogy mi a bánat is volt az einkaufszettelen, amit otthon felejtettem.
Ráadásul még azt is tudom, hogy a fordítás - amilyen vicces és zseniális is volt a 90-es évek elején (atyaég, lassan 30 éve) -, nem igazán hozza az eredeti szöveget:
- Did I miss anything?
- Gates tries to blackmail me, you ask me "Did I miss anything." Gates gets killed, you say "Did I miss anything." I bet you went up to Mrs. Lincoln at the Ford Theatre and said "How was the show? Did I miss anything?"Na mindegy, mai kisszínes rovatunkat hallottátok. Az a teherautó meg nagyon királyul néz ki, kipróbálnám.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs