- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
na most én nézek, hogy wtf, van egy mosógépem, ha már múltkor ez volt a téma
az egyik lába alá volt téve az egyik használati utasítása, egyrészt billegett, másrészt így nem veszik el 
pár mosással ezelőtt észrevettük,hogy a papír vizes. másik programnál nem, csak a sima super eco mosásnál, ami 1 órás, és a falból kijövő hőmérsékleten mos (ez nálam télen is 23-24 fok, nyáron meg 25-26). ma már egy másik programnál is szivárgott, mondom jó, ez így nem fasza. nade: a lába környéknél ott egy fél deci víz kb. alja: száraz, eleje: száraz, oldala száraz, többi lábánál száraz... be és kimenő vízvezeték száraz (konkrétan áll rajta a por
) oké leszedtem a hátulját, hát bmeg az egész csont száraz belül, ott is, ahol kívülről vizes (és konkrétan nincs cső vagy ilyesmi felette) na ezt magyarázzátok meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 1TB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az egyik lába alá volt téve az egyik használati utasítása, egyrészt billegett, másrészt így nem veszik el 
) oké leszedtem a hátulját, hát bmeg az egész csont száraz belül, ott is, ahol kívülről vizes (és konkrétan nincs cső vagy ilyesmi felette) na ezt magyarázzátok meg