Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
mivel használt autóra is van ugyebár jogilag és elviekben 12 hónap szavatosság, amiből az első 6-ban inkább nekem áll a zászló, így amíg az eladó nem mond át vagy bét, addig én nem akarok szakvéleményekét meg árajánlatokért futkozni. nekem mindegy, hogy márkaszervíz, vagy guszti bácsi javítja ki, csak szakszerű és jó legyen. nyilván ha a végén én bukok mindent, akkor nem 400ezerért lesz megcsináltatva, csak így elsőre azért eljátszom hogy vannak jogaim

és bár én az eladóval vagyok ugye jogviszonyban, messze a ford sara, hogy egy 3 éves szekér elreped meg beázik. és hát nem sokáig kell kutatni a neten, hogy ezt típushibaként azonosítsuk. csak éppen gyári hivatalos elismerés nincs. addig meg visszahívás és ingyenes javítás se feltétlen.a ford 2 év garit ad a karosszériára meg a tömítésekre, plusz hármat motor, váltó, ilyesmikre. 10 évet ilyen átrozsdásodásra szoktak adni, arról meg még nincs szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest