- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Remélem nem rossz helyen érdeklődök, egy weboldallal kapcsolatban, nem rendeltem semmit onnan. De érdekes mód amire rá kerestem megtalálta, az összes olyan dolgot ami engem érdekelne, az nem is lenne gond, csak az a gondom amit nem tudok, hogy ezek a csomagok külföldről érkező csomagok lennének, ha innen rendelném meg őket?
[link]
Erről a weboldalról lenne szó. Itt valahol minden olcsóbb, pl engem érdekelne innen egy usb-s forrasztó páka, vagy elemes, és létezik is az oldalon "szerintük". Amit nem tudok még, hogy az innen rendelt termékek, mert ha rendelnék akkor több dolog érdekelne. Hogy Vám mentes lenne e, nem e lenne meglepi utólag, vagy olyasmi ami még megterhelné a rendelési árat.
Ismétlem nem rendeltem még innen semmit, csak nyomozok, hogy hoax e nem hoax kamu e nem kamu, rendelt e valaki innen már vagy nem rendelt, működik e az oldal vagy sem. A válaszokat előre is köszönöm! Nekem nem baj ha 2 hónap alatt érne ide, csak jöjjön, inkább az átveréstől tartok vagy hogy a csomagban csak fél tégla lesz a termék helyet..... a válaszokat előre is köszönöm! Gyanús nekem ez az oldal srácok..

Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest