Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A fiatalabbik kutyánk elmegy bárkivel, ő azért ugat meg mindenkit, hogy felhívja rá a figyelmet, hogy ő is ott van, és csak vele szabad foglalkozni. Az öregebb még a nejemre is morog, ha nélkülem akarja elvinni sétálni.
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni. Gyerekpóráz errefelé is akad, nagyvárosban nem olyan nagy hülyeség az. Bár én jobban bírom azokat a kölyköket, akiket tanítottak jómodorra, meg közlekedni, és simán tolják az ipart már 1,5 évesen a futóbiciklivel a járdán.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Formula-1 humoros
- Házimozi haladó szinten
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
12 éves, van vagy 4 kg, foga még kb 2x ennyi van, de nem akarsz a rossz oldalán állni, ha nem tetszik neki valami. Magam sem értem, mivel érdemeltem ki, de én vagyok az egyetlen, akinek kb bármit hagy. Emelgethetem, rámászhatok, lefoghatom, beöltöztethetem kisbáránynak, semmi reakció. Ha a lányom megsimogatja, miközben alszik, azért képes lenne kettéharapni. Állatorvosról ne is beszéljünk. Ha nem vagyok ott, a közelébe se mernek menni.