Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jah, hajlamos vagyok elfelejteni az ilyesmit itt a hanyatló nyugaton. Az utca végén felszedték a buszmegállót, kapott új burkolatot, meg lekövezték, hogy amikor beáll a busz, szintben legyen a járdával, és csak be lehessen rá gurulni. Mindegy is... a lényeg, hogy errefelé viszonylag gyakran látni olyat, hogy valaki a buszhoz bicajjal megy, azt lezárja valahol a buszmegálló mellett, és időnként hetekig ott marad a jármű. Én sem értem, whatever. Ebben a konkrét esetben a buszmegálló táblához volt lakatolva egy bicaj, amit az építkezés megkezdésekor a jómunkásemberek kivettek a helyéről, és nekitámasztották a sövénynek biciklistül, majd egy hét (talán 2) után visszaépítették a helyére. Gondosan vitték vele a bicajt is. Nem tudom, hogy végül az eredeti gaudája jött-e érte, de maga a tény, hogy hetekig ott állt, kvázi lezáratlanul, na az még 8 év német tartózkodás után is lenyűgöz. Az utcánkban áll amúgy egy C Vectra, kb másfél hete ahhoz sem nyúltak (kicsit ferfém áll, könnyű lenne kiszúrni, ha mozdul), nem tudom, pontosan kié, de valahol itt lakik, folyamatosan itt parkolt korábban is. Na, az pl nincs bezárva. Minap becsöngettünk az egyik szomszédhoz, mert a délutáni, meg az esti kutyasétakor is le volt húzva teljesen az egyik hátsó ablaka, gondoltuk, éjszakára azért csak ne hagyja úgy, hátha esik...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Update 01.14. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest