Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
LOGOUT témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Lehet, bar en azt a savot ritkan hasznalom 😅😉
Mondjuk ma epp utolert a vegzet az m5on vonatozas kozben, libasor nagy fek, pont rajtatok kezdtem el gondolkodni, s mosolyogtam...
Aztan mar nem. Miss 'elso balesetem' ugy durrant belenk 30nal 70el, hogy ihaj. Menyasszonyom nyaka kapott, mento, rontgen, minden franko.
Ceges verda, elfelejtettem szolni hogy vinnem hetvegere, angol jogsi, kulfoldi serult, siro vetkes csaj, brutal forgalom a palyan, es en ugyeletben melozom epp...Volt mar szebb napom, de ettunk ittunk szulokkel, es doglunk meg szepen
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest