Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
gaborbol
üzenetére
Hírekkel hetekkel vannak lemaradva, a tesztjeiket nem szeretem, hogy kötelességből, vagy sznobságból húznak le mindent, az már mindegy is, szakmaiság így tök hozzá nem értőként is véleményes, a blogok meg annyira a magyar gulyásautószerelésről szólnak (ld. belsőség), hogy tiszta szekunder szégyen. Jó, nyilván én németül, meg angolul is olvasok teszteket, híreket, elég ordító a kontraszt.
Aztán az is lehet, hogy én vagyok a sznob. Azt mindenesetre megtudtam a totalcaros tesztekből, hogy 2019-es mazda 6-ot nem szabad venni, mert a beltér is gagyi, a start gomb is szar helyen van, meg gyenge is a 200 ló (és ez személyesen winkler volt), a minim meg vicces autó, végülis nemcsak buziknak, de tetőablakkal semmiképpen nem szabad venni, mert beázik. Ja, ha nyitva hagyod esőben, biztos. Úgyhogy inkább nem olvasom, viccesnek rég nem vicces tesztek meg megbízhatóbbak, informatívabbak, objektívebbek idegen nyelven.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Projektor topic
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fujifilm X
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest