Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Azt tobbszor modtak, hogy minnel szelesebb reteget akarnak elerni es ott nincs ertelme valami nagyon szakmai dolgot eloadni, mert szuk reteget leszamitva nincs ra igeny.
Winkler kb minden masodik egesterben elmondja, hogy o nem szakmabeli, nem "szakerto" es neki felvetelkor, hogy ki mennyire vagja az autok szakmai reszet, utolso elotti szempont.Valamit kell irni negativnak, mert hat teszt. Nem lehet mind 10 pontos.
Amikor mar annyira nincs mit talalni akkor csak ilyeneket lehet felhozni amit emlitesz.
A masik meg hat sajnos, az emberek nagyreszenek ez jut ez a magyar valosag. Hasznalt auto, es szogeles, olcson.
A totalkar bandabol szerintem meg soha nem vett senki uj autot, valoszinu nem is fog.Nekem a mazdarol az jon le a totalcar alapjan, hogy minden modell szep, baromi jo dizajn, jo motor es megbizhato technika. A konret mazda 6-os teszet majd most megkeresem. Az MX-5 rol mindig legendakat adnak elo.
Amit mindig elmondjak, hogy rozsdara hajlamos, foleg 2010 elott, es van par gep ami akar par evesen feluleti korroziot mutat...
Lehet, hogy ausztriaban soznak, es ott rohadnak a kocsik.. Nalunk ugy soznak, hogy ha 3 fok alatt van a homerseklet es eso vagy ho varhato, mielott elkezd esni mar soznak. Reggel elindulsz ovatosan ,mert feher minden. Jeg? Ho? Csak so

Amikor elterjed, hogy a 2015-os mazdak is rohadnak, mellettem all egy a parkolba, parszor alafekudtem az evek soran, nincs rozsda

Par honapja nalam is benne volt a Mazda 6 a kalapban, csak amiert kaptam volna egy 2018-ast, annyiert vettem egy 2020-as kia optimat, ketszer hosszabb garral, fele annyi kilometerrel. Becsicskultam en is.

-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk winkler sosem ertett az autokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Warhammer 40.000
- Gaming notebook topik
- eBay
- sziku69: Szólánc.
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest