Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
87-ben kezdtem az első osztályt a Jurij Gagarin Általános Iskolában. Akkor még első másodikban nyelv nem volt. 89-ben kezdtük a 3. osztályt, de már szelektálva, angolos osztályba téve. Ha jól emlékszem mi voltunk az első kísérleti osztály akik már nem oroszt kezdtek tanulni. Ehhez jött kísérleti jelleggel a német ötödikben, és a két nyelv ment is végig gimnázium negyedikig. Harmadikra egy angol közép és egy német alapfok jött ki belőlem, előbbi azert, hogy ne kelljen már órára bejárni. A németet kevésbé csípem.
Úgyhogy én pl orosszal csak úgy találkoztam, hogy 91-ig azért minden nagy ünnep napján az aulába kipakolt tévéken végtelenítve ment a Nu Pagagyí feliratosan videóról. Ettől függetlenül önszorgalomból megtanultam a cirill betűket nyomtatott verzióban, szóval a nyomtatott nagybetűket el tudom olvasni, és a más nyelvekkel közös vagy rokon szavakat meg tudom becsülni mit jelenthet, de ennyiben ki is merül, és az írott betűkkel már bajban vagyok. Noha ezzel azok egy részénél jobb vagyok akiket amúgy még tanítottak is. Kisdobos még voltam, úttörő már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vicces képek
- VR topik
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest