- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
- Our employees are stressed out and demotivated. We need a boost for the moral.
- We could pay the extra hours or give a raise.
- Lol, not like that, I mean free yoga on wednesday nights.Ha bullshitet akarnak hallani, akkor nem engem keresnek, fel lehet venni valami pályakezdő karrieristát. Én pl utálok túlórázni, csak sajnos azt még jobban utálom, ha nincs kész a munkám, így szoktam. Kifizetni, azt nem szokták, szerencsére lecsúsztatni le lehet, de szabira ne menjek, mert túl sok a beteg, és amúgy is kevesen vagyunk, meg aki itt van, azok sem mind szeretnek dolgozni. Úgyhogy aki jól dolgozik, az jutalomból megcsinálhatja a többiek munkáját is. Néha akkor is, ha ők már (szarul) megcsinálták.
Pénzre mondjuk nem panaszkodom, mindig lehetne több, persze, de alapvetően hól fizetnek. Ráadásul (sajnos) szeretem is csinálni, még ha a stáb fele, és ideértve a vezetés egy részét is, konkrétan azon dolgozik, hogy ne haladjunk előre semmit. De ez eddig kb minden munkahelyen így volt.
Amúgy én már válaszoltam sztenderd hr-es kérdésre, miszerint soroljam fel három rossz tulajdonságomat (érdekes módon ez a faszság mindig előkerül) azzal, hogy nehezen viselem a fölösleges, hülye kérdéseket. Szerencsére nem a hr-es kislány döntött a felvételről, neki csak mutatni kellett, hogy ő is fontos.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs