Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Rav4 még viszonylag kockaformájú, ráadásul még csak nem is olyan iszonyatosan ocsmány, mint egy crv, vagy hrv, vagy bármelyik Honda, egyszerűen csak nagyon csúnya. Persze ez esztétikai kérdés, ezen nincs mit vitatkozni, de akármilyen a műszaki tartalom, nem fogok olyan autót venni, aminek a belterétől is rosszul vagyok, meg a parkolóban meglátva is elönt a szekunder szégyen a gyártó helyett, hogy ezt így képesek voltak kiadni. Annál azért szerencsére nagyobb a verseny, hogy erre rá legyek kényszerítve.
A felniméret meg egy dolog, most is mind a két autómon 17-es kerekek vannak, de nem 265 szélesek, és főleg nem per65-ösek. Ekkora teljes kerékátmérő városba, aszfaltra teljesen felesleges, de legalább többet fogyaszt, meg jóval drágább. A fogyasztásba meg besegít még a magas has, meg a kockaforma. Hogy az összsúlyról ne is beszéljek. Fiatal vagyok (lol, bár az lennék), fitt (legalábbis fittebb, mint amilyen fiatal), van még pár jó évem, amíg meg tudom oldani a ki-, beszállást, és legalább a kutya is egyedül be tud mászni a csomagtartóba, nem kell neki kisrámpa (nem vicc, errefelé komoly piaca van a kutyarámpáknak suvhoz). Az útminőség meg olyan, amilyen, egyelőre még a Minivel sem akadtam el soha sehol, pedig nagy kerék, peres gumi, alacsony has.De ezek is mind egyéni, szubjektív preferenciák, te suvval szeretsz járni, én nem látom értelmét, neked tetszik a japán darabosság, én a homogénebb formákat kedvelem, így van ez rendjén.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest