Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Webrádiós tippek, ha nem zavar, hogy néha németül pofáznak:
Radio Bob, Antenne (Bayernt szoktam hallgatni, de a helyi híreken kívül kb ugyanaz), Harmony, bármelyik német regionális adó 1-es csatornája: HR1, BR1, ami felénk éterből is jön.
Fasza 70-80-90-es évek mindegyik, nekem szerencsére kocsiban is működik, de a webrádión is ezeket szoktam hallgatni.
És ez csak a retro, kortárs zenéből még több van. Amin szoktam röhögni, az a Radio Eagle, az itt állomásozó amerikai csapatok saját rádiója. Kicsit más, mint amit mi megszoktunk, na.
Ezek után képzeld el, mekkora sokk hazalátogatni, ahol van Petőfi, Kossuth, Bartók, meg akárhogy is hívják most a Vajna-rádiót. Ja, meg a Retro, esetleg Mária Rádió. Szerencsére felénk van még OE3, bár szerintem már zavarják, mert régen könnyebben lehetett fogni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest