Hirdetés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- One mobilszolgáltatások
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát nem tudom, hogy akarok-e még ide jönni.
Most ilyen apartmanosra vettük, Makarskától délre, szép a panoráma, meg nagy a terasz, meg itt a tenger 10 méterre, de most annyira nem jött be,
. Van itt egy csomó horvát, és mindig üvöltenek. Nem tudom, hogy ezek belföldi turisták, vagy itt laknak, passzolom. Három felől háromféle zene szól.
Nem is tudnak máshogy beszélni, csak üvöltve, mindegy, hogy 2 méterre vannak egymástól vagy 30-ra. Egész nap szól a zene, és üvöltenek, kurjongatnak, és visszhangzik. bazdmeg, mintha egy Kusturica-filmbe csöppentem volna bele. kiáll a teraszra, kurjant valamit, majd két házzal odébb a másik terazról visszakurjant neki valaki valamit. Aztán este együtt grilleznek az utcán. Ez amúgy kb. 50-100 méterre van, csak visszahangzik az egész.
Most miután a 3. nap keltettek reggel 7-kor, elgondolkodtam, hogy elmegyünk máshova...
Ui. ja, vannak egyéb dolgok is. Épül itt a tengeri híd a Peljesac félszigetre, igaz 1 km-re vannak, de nonstop dolgoznak. Továbbá itt búg valami szippantós- és csatornatisztító kocsi is, ami most nézem, mintha beleengedte volna a barna trutyit az azúrkék tengerbe. Szóval most egy kicsit csalódott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs