Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát nem tudom, hogy akarok-e még ide jönni.
Most ilyen apartmanosra vettük, Makarskától délre, szép a panoráma, meg nagy a terasz, meg itt a tenger 10 méterre, de most annyira nem jött be,
. Van itt egy csomó horvát, és mindig üvöltenek. Nem tudom, hogy ezek belföldi turisták, vagy itt laknak, passzolom. Három felől háromféle zene szól.
Nem is tudnak máshogy beszélni, csak üvöltve, mindegy, hogy 2 méterre vannak egymástól vagy 30-ra. Egész nap szól a zene, és üvöltenek, kurjongatnak, és visszhangzik. bazdmeg, mintha egy Kusturica-filmbe csöppentem volna bele. kiáll a teraszra, kurjant valamit, majd két házzal odébb a másik terazról visszakurjant neki valaki valamit. Aztán este együtt grilleznek az utcán. Ez amúgy kb. 50-100 méterre van, csak visszahangzik az egész.
Most miután a 3. nap keltettek reggel 7-kor, elgondolkodtam, hogy elmegyünk máshova...
Ui. ja, vannak egyéb dolgok is. Épül itt a tengeri híd a Peljesac félszigetre, igaz 1 km-re vannak, de nonstop dolgoznak. Továbbá itt búg valami szippantós- és csatornatisztító kocsi is, ami most nézem, mintha beleengedte volna a barna trutyit az azúrkék tengerbe. Szóval most egy kicsit csalódott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest