- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát nem tudom, hogy akarok-e még ide jönni.
Most ilyen apartmanosra vettük, Makarskától délre, szép a panoráma, meg nagy a terasz, meg itt a tenger 10 méterre, de most annyira nem jött be,
. Van itt egy csomó horvát, és mindig üvöltenek. Nem tudom, hogy ezek belföldi turisták, vagy itt laknak, passzolom. Három felől háromféle zene szól.
Nem is tudnak máshogy beszélni, csak üvöltve, mindegy, hogy 2 méterre vannak egymástól vagy 30-ra. Egész nap szól a zene, és üvöltenek, kurjongatnak, és visszhangzik. bazdmeg, mintha egy Kusturica-filmbe csöppentem volna bele. kiáll a teraszra, kurjant valamit, majd két házzal odébb a másik terazról visszakurjant neki valaki valamit. Aztán este együtt grilleznek az utcán. Ez amúgy kb. 50-100 méterre van, csak visszahangzik az egész.
Most miután a 3. nap keltettek reggel 7-kor, elgondolkodtam, hogy elmegyünk máshova...
Ui. ja, vannak egyéb dolgok is. Épül itt a tengeri híd a Peljesac félszigetre, igaz 1 km-re vannak, de nonstop dolgoznak. Továbbá itt búg valami szippantós- és csatornatisztító kocsi is, ami most nézem, mintha beleengedte volna a barna trutyit az azúrkék tengerbe. Szóval most egy kicsit csalódott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest