- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- One mobilszolgáltatások
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én is hallgattam őket egy darabig, pont így reggelente, felkelés, készülés környékén, meg néha autóban, de lemondtam róluk, miután pár hónapja napokon keresztül fosásról, fingásról, hányásról, beszarásról, és ezek ismétléséről, kombinációjáról szólt a téma reggel 6:55 és 7:40 között. Úgy havonta egyszer ez elmegy, de ők, illetve valószínű a műsor névadó úgy érezte, hogy ez mindenkit folyamatosan érdeklő, kiapadhatatlan témaforrás. Én meg azóta nem hallgatom.
Amúgy Jani meg Feri magától nem lenne ilyen, de "fel kell nőniük" a mesterhez, különben elnyomná őket teljesen. Mondjuk így is, de mindegy. Amikor Balázs nincs bent, akkor például egész normálisak tudnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs