Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
Szerencsere egyikrol sem tudom, hogy micsoda - igy aztan nekem egyik sem jobb, mint a masik. Tobb, mint 15 eve nincs tevem, igy el sem tudom kepzelni, mit neznek az emberek, es miert. Focimeccset szerintem ketszer-haromszor “neztem” mikor angliaban eltem, mert az ment a kocsmaban. Sosem tudtam megerteni sportolokent, hogy embereknek miert jo az, ha nezik, hogy mas emberek sportolnak. Hogy kozben otthon ulnek vagy kocsmaban isznak, es kivaltsagos joguknak erzik, hogy a masik csapatot/szurkoloit/tamogatoit zsigerbol utalhassak, attol kifordul a belem. Hogy ebbol az egeszbol millioan millardokat csinalnak teljesen erdemtelenul es foloslegesen, attol meg jobban. Hogy vannak apukak akik a szerencsetlen gyerekukre mar 2 eves koraban focimezt aggatnak es kotelezo jelleggel rajuk eroltetik, hogy marpesig aut a csapatot kell isteniteni amit apu mond, attol egyenesen hanyok. Nyilvan ezek nem csak a focira jellemzoek, bar termeszetesen abban van a legtobb penz, igy azt utalom a legjobban.

Orakat tudnek meg meselni, mennyire tele van ezzel a tokom es leginkabb az emberekkel, de felesleges sajnos. Csak nehez eloluk megmenekulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest