Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát k.rvaérdekes, ma idebentről ugyanarról az ff-ről megpróbáltam még egyszer letölteni, és mit ad isten, letöltötte. De a netes sebességünket, valamint a letöltés tényleges sebességét figyelembevéve szerintem csupán a hiányzó 0,1 %-ot töltötte le ténylegesen, valami temp mappában megmaradhatott a tegnapi töredék 99,9 %.
Arra gondolok inkább, hogy mostanában kaotikusan, hektikusan és rapszodikusan működik az internetelérésünk, más más proxyt használ a kétféle wifi, és a vezetékes is, és hol erre vált, hol arra, hol egyáltalán nincs net, és szerintem ez úgy összevissza tudja zavarni az egészet, hogy így már nem csoda hogy valami megbicsaklik.
Na mindegy, ez ilyen, köszi azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Ryzen 5 2600 + gyári bontatlan hűtő
- Iphone 15 128Gb-7 hónapos-98% akku- Media Markt vásárlás
- Kingstone HyperX Predator RGB DDR4-3200Mhz-CL16 16GB (2x8GB)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest