Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát k.rvaérdekes, ma idebentről ugyanarról az ff-ről megpróbáltam még egyszer letölteni, és mit ad isten, letöltötte. De a netes sebességünket, valamint a letöltés tényleges sebességét figyelembevéve szerintem csupán a hiányzó 0,1 %-ot töltötte le ténylegesen, valami temp mappában megmaradhatott a tegnapi töredék 99,9 %.
Arra gondolok inkább, hogy mostanában kaotikusan, hektikusan és rapszodikusan működik az internetelérésünk, más más proxyt használ a kétféle wifi, és a vezetékes is, és hol erre vált, hol arra, hol egyáltalán nincs net, és szerintem ez úgy összevissza tudja zavarni az egészet, hogy így már nem csoda hogy valami megbicsaklik.
Na mindegy, ez ilyen, köszi azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest