- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Azt a megoldást választottam, hogy odafelé az M0-n mentem - kb. 9 körül voltam arrafelé - hagy fogyjon a benzin, hagy nőjön a kilométer, visszafelé meg nem siettem, bementem keresztül BAH-Erzsébethíd-Rákóczi-Kiskörút-Andrássy-Kós..-M3.
A tapasztalatom az volt, hogy az M0 ugyan nem volt balesetes, de viszonylag sűrű volt a forgalom, azért lehetett haladni.
A visszafelé út vasárnap 1-2 között volt, szintén volt forgalom, de nem volt sűrű, az útba eső lámpák közül talán 2-nél vagy 3-nál kellett megállni (egy a hídról leérve, egy az Astoriánál visszaforduláskor, egy meg a Hősök terére érkezésnél, ezeknél 1 teljes percre se álltunk meg. Talán még a Kóson volt egy zebra ahol gyalogost engedtünk el. Kényelmesen, nyugodtan lehetett menni. Egyébként kb. ilyesmire számítottam volna odafelé is. Mérni nem mértem az időt, mivel csak odafelé volt sietős, de szerintem néhány percnél nagyobb különbség nem volt. km-ben meg ugye minimum egy húszas. Viszont egy városban 50-60-al gurulással szerintem kevesebbet eszik a kocsi, mint a tempomatos 110-el odakint.Szóval ha nem kifejezetten csúcsidőben megy az ember, és nincsenek gigantikus felújításos építkezős lezárások terelések, az én eddigi tapasztalataim alapján olyankor megéri keresztül.
De persze én rutintalan autós vagyok, és a saját tapasztalataim nem mérvadóak.
Rutintalan voltam mert annyit kellett volna csak kérdeznem hogy az aktív Bpesti lakosok szerint milyen forgalom várható ekkor és ekkor...legközelebb jobban figyelekTapasztalat viszont, hogy a város határain belül a táblával jelzett sebességkorlátokat általában 15 km/h-val az autósok 95%-a átlépi. Vagyis ha 70-es táblánál én 82-vel mentem, engem még mindenki megelőzött. 50-nél 70 a minimum. Ahol nincs telepített traffi, ott határ a csillagos ég. Ahol van ott meg mindenki nyúlbéla.
A másik tapasztalat, hogy vagy a mostani hétvégi autósok voltak intelligensebbek, mint a nyári csúcsban hazafelé igyekvők, vagy valami alapvetően megváltozott, mert a Szfvár-M0 közötti 3 sávoson általam eddig sosem tapasztalt módon mindenki jobbratartott. De néhol ez már az M3-on is felüti a fejét, emelkedőkön a 130-nál lassabbak is lemennek legszélre. Én is.
Illetve harmadik, nem forgalmi tapasztalat, hogy fej fölött csiszolni sok négyzetmétert félig hajlított karral, 3 kilós excenterrel két napon át, meglehetősen igénybe veszi a rutintalan szervezetet. Vagyis a punnyadt püré testünket. De motivált minket a cél: versenyvitorlás megújító festése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest