Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz Viszlát #62281 üzenetére

Nem csak az a bizonyos "másik" az alternatíva, sőt az pont nem alternatíva. Több olyan párt is van, aki még nem bizonyíthatott kormányon (koalícióban sem) és ezáltal még nem vált teljesen hiteltelenné, urambocsá programjuk is van. A hitelességet kiemelném, van olyan párt, ami nem tolja 0-24 az arcomba a hazugságait, hanem intelligens, értelmes kommunikációt folytat.
    Én is jelenleg a "bármi más" véleményen vagyok, mert nem gondolom, hogy a jelenlegi irány jó irány. 8 éve az van, amit egy párt elgondol, semmiféle kompromisszumot nem kötnek, semmilyen más vélemény nem létezhet, nincsen párbeszéd senkivel, az van amit ők akarnak és kuss. Ezt én még akkor se tudnám elfogadni, ha egyébként minden kurva jól menne az országban, mint ahogy nem.
    Ez a bármi más viszont nem úgy fog testet ölteni nálam, hogy random x-elek bármi másra, hanem tudatosan arra fogom tenni a voksom, akiknél a legnagyobb esélyt látom, hogy meg tudják szorongatni a jelenlegi kormányt és hitelesek számomra. Már az is eredmény, ha párbeszédre kényszerül ez a sutyerák egybites banda.

Új hozzászólás Aktív témák