Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem csak az a bizonyos "másik" az alternatíva, sőt az pont nem alternatíva. Több olyan párt is van, aki még nem bizonyíthatott kormányon (koalícióban sem) és ezáltal még nem vált teljesen hiteltelenné, urambocsá programjuk is van. A hitelességet kiemelném, van olyan párt, ami nem tolja 0-24 az arcomba a hazugságait, hanem intelligens, értelmes kommunikációt folytat.
Én is jelenleg a "bármi más" véleményen vagyok, mert nem gondolom, hogy a jelenlegi irány jó irány. 8 éve az van, amit egy párt elgondol, semmiféle kompromisszumot nem kötnek, semmilyen más vélemény nem létezhet, nincsen párbeszéd senkivel, az van amit ők akarnak és kuss. Ezt én még akkor se tudnám elfogadni, ha egyébként minden kurva jól menne az országban, mint ahogy nem.
Ez a bármi más viszont nem úgy fog testet ölteni nálam, hogy random x-elek bármi másra, hanem tudatosan arra fogom tenni a voksom, akiknél a legnagyobb esélyt látom, hogy meg tudják szorongatni a jelenlegi kormányt és hitelesek számomra. Már az is eredmény, ha párbeszédre kényszerül ez a sutyerák egybites banda.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest