Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Lehet, hogy az adblokkolás problémát okoz. Nekem viszont az okoz, hogy olyan a reklám, ami nem láthatóan bele volt építve az egész oldalba, tehát ha pl. a hozzászólások mellé, a szürke mezőbe klikkeltem, csak azért, hogy újra a böngésző kerüljön fókuszba (és ott biztos nem nyomok meg semmit), akkor már repültem is a T-valami oldalára.
Jobb helyen a webfejlesztőnek ilyenkor üvegszilánkba mártott forró gyantás lókukit helyeznek fel. Ekkor bekapcsoltam az oldalra az adblockot.
Ezt követően minősítette Racecam tolvajnak az adblockos felhasználókat. Szóval most már csakazértis marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- INTIMACY MEN SPORT 125 ml parfüm bontatlan, fóliás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest