- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Excel automatizálás, VBA, riportok – megoldom, hogy ne kézzel kelljen
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Nem javaslom hogy legyél beteg, de én most vagyok itthon pont egy hete táppénzen, talán holnap újrakezdhetem a mókuskereket. Viszont a hozadéka a helyzetnek, hogy elment a kedvem a szesztől. Pontosabban annyit teáztam, hogy egyszerűen nem kívánok semmi alkoholost. Még az örök jollyjokeremet, a mézes narancsos forraltbort se szorgalmaztam, asszem múlt hét hétfőn tudtam még a dolog kezdetén egy fél üvegnyit megrottyantva leszürcsölni, azóta semmi. Ilyeténképp én még tartom. De péntek este borkurzus,
jellemzőenvárhatóan ismét nyócféle kóstolóval, azt meg kár kihagyni, szóval ilyenek miatt ezt nem tudom tartani. Mondjuk káromra nincs, de így most már csak félbetegen még egyelőre nem érzem hogy lohadna a májam.
Javasolnám még esetleg a movembert, de én pl. azt tavaly tartottam egész februárig, haverok Kossuthnak hívtak, meg hajléktalannak, szóval idén arról is lemondok, különösen hogy tegnap bizonyos ok miatt megkurtítottam szőrzetemet.
Mindazonáltal nincs már sörszezon, ilyenkor azt nem is kívánom. Ez a felhős hidegszeles hűtőszekrény hőmérséklet nekem már borszezon.
Tegnapig még egészen kitűnően tartotta magát a szép idő, sétáltam is egy kellemeset, amíg még tudtam. Most viszont felkészülök az áprilisig tartó vidámszezonra. És lassan a fűtést is meg kell pedzegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest