- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Íme, a Samsung One UI 9.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Nem javaslom hogy legyél beteg, de én most vagyok itthon pont egy hete táppénzen, talán holnap újrakezdhetem a mókuskereket. Viszont a hozadéka a helyzetnek, hogy elment a kedvem a szesztől. Pontosabban annyit teáztam, hogy egyszerűen nem kívánok semmi alkoholost. Még az örök jollyjokeremet, a mézes narancsos forraltbort se szorgalmaztam, asszem múlt hét hétfőn tudtam még a dolog kezdetén egy fél üvegnyit megrottyantva leszürcsölni, azóta semmi. Ilyeténképp én még tartom. De péntek este borkurzus,
jellemzőenvárhatóan ismét nyócféle kóstolóval, azt meg kár kihagyni, szóval ilyenek miatt ezt nem tudom tartani. Mondjuk káromra nincs, de így most már csak félbetegen még egyelőre nem érzem hogy lohadna a májam.
Javasolnám még esetleg a movembert, de én pl. azt tavaly tartottam egész februárig, haverok Kossuthnak hívtak, meg hajléktalannak, szóval idén arról is lemondok, különösen hogy tegnap bizonyos ok miatt megkurtítottam szőrzetemet.
Mindazonáltal nincs már sörszezon, ilyenkor azt nem is kívánom. Ez a felhős hidegszeles hűtőszekrény hőmérséklet nekem már borszezon.
Tegnapig még egészen kitűnően tartotta magát a szép idő, sétáltam is egy kellemeset, amíg még tudtam. Most viszont felkészülök az áprilisig tartó vidámszezonra. És lassan a fűtést is meg kell pedzegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Intel Core i5-13400F
- ASUS Crosshair Hero VI WiFi x370 + AMD Ryzen 5 2600X/5500 (hűtővel)
- LianLi TL LCD 120 Wireless fekete és fehér eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB + Galaxy Watch 8 + tokok, szíjak, fóliák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest