- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Nem javaslom hogy legyél beteg, de én most vagyok itthon pont egy hete táppénzen, talán holnap újrakezdhetem a mókuskereket. Viszont a hozadéka a helyzetnek, hogy elment a kedvem a szesztől. Pontosabban annyit teáztam, hogy egyszerűen nem kívánok semmi alkoholost. Még az örök jollyjokeremet, a mézes narancsos forraltbort se szorgalmaztam, asszem múlt hét hétfőn tudtam még a dolog kezdetén egy fél üvegnyit megrottyantva leszürcsölni, azóta semmi. Ilyeténképp én még tartom. De péntek este borkurzus,
jellemzőenvárhatóan ismét nyócféle kóstolóval, azt meg kár kihagyni, szóval ilyenek miatt ezt nem tudom tartani. Mondjuk káromra nincs, de így most már csak félbetegen még egyelőre nem érzem hogy lohadna a májam.
Javasolnám még esetleg a movembert, de én pl. azt tavaly tartottam egész februárig, haverok Kossuthnak hívtak, meg hajléktalannak, szóval idén arról is lemondok, különösen hogy tegnap bizonyos ok miatt megkurtítottam szőrzetemet.
Mindazonáltal nincs már sörszezon, ilyenkor azt nem is kívánom. Ez a felhős hidegszeles hűtőszekrény hőmérséklet nekem már borszezon.
Tegnapig még egészen kitűnően tartotta magát a szép idő, sétáltam is egy kellemeset, amíg még tudtam. Most viszont felkészülök az áprilisig tartó vidámszezonra. És lassan a fűtést is meg kell pedzegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest