- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Anyjaistenit de megkínlódtam a vindózzal. De legalább már a hetes tényleg tudta azt, hogy nem összevissza beszélt.
Merhogy az eredetileg 60(55) G ssd-n volt telepítéskor vagy 25G szabad hely, ma meg a nod32 aszondja nem frissül mert nincs hely...mondom mivan? Tényleg, 212 Mega szabad. Jött a szokásos "miaf.sz foglalja a helyet mikor minden a gén meg az effen van.." című játék. 1,5 gigát fel is szabadítottam, de semmi. Nézem, hát a közimert Winsxs puffadt fel. Akkor túrás hogy mi legyen, winupdate tartalékhely ellenőrzése: felszabadítható: 9,09 giga. Nabazmeg. Olvasom, hogy 900 megát úgy 5-6 perc alatt szabadított fel, no én is elindítottam, itthagytam 6-7 percre. Jövök vissza, képernyőn sehol az ablak. Namondom ódegyors volt. Nézem, a meghajtón továbbra is lóf.sz hely. Mivan? Akkor indítsuk újra. És akkor jött hogy konfigurálás kérem ne kaccsojjaki. És vártam 10 percet. Meg még tizet. Meg még félórát. Majd 1 óra 10 perc után egyszercsak újraindult. Nem mondom, hogy 50 perc látszólagos tétlenség után már nem akartam resetelni a vérbe, de mondom majd legfeljebb reggel. Aztán újraindult, de akkor is konfigurálás 100%, és megint beállt 30 percre a semmi. Majd végül aszondta karbantartás, és egyszercsak bejött az asztal. És mit látok, 9,12 Giga szabad hely.
Annyira régen és annyira ritkán nyúltam mostanában hozzá, hogy ez egész meglepett. De végülis nem fagyott, nem vezetett félre, és a végén kijött ami kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Androidos tablet topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Facebook és Messenger
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Revolut
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest