- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ezerért már sötétzalában sincs pizza. Ha jól rémlik, utoljára egyébként 1500-ért rendeltem, igaz, nagyot, de már az sem olyan, mint régen. 5-6 euróért egyébként civilizált helyeken meg lehet pizzázni nyugaton is, de azért tény, hogy inkább 7-8 a jellemző. Ehhez 2-3 eur között kapsz egy üdcsit (vagy nyilván sört) is. Utána egy kávét 3-5 eur között letolhatsz még. És itt most teljesen kulturált, sokszor olasz tulajdonú, olasz szakácsos, leülős helyről beszélünk. Szóval idén nyáron én is volt, hogy letettem a hajam a mo-i áraktól. Keszthely, sétálóutca, fagyikehely / fagyis palacsinta, és forró csoki / latte 4 fős családnak 10k-s összeget tett ki. Azt hittem, rosszul látok, de stimmelt a blokk. Horvát tengerpart, dél-tirol, de még az alpesi hegyi hütte is olcsóbb volt.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest