Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Hahó! Közterületen garázdálkodó kutya melyik hatóságnál jelenthető? Gazdátlan, de fix helyen tartózkodik, egy zebra vonzáskörzetében, vagy az egyik oldalban a kerítés melletti sövénynél, vagy a túloldali Tigáz bódénál, bebújva a rossz kerítésen. Forgalmasan helyen van, és főleg a kerékpárosokra rendszeresen ráront. Nem tudom, harapás történt-e már. A gazdikeresők csak a szomorú szemű yorkikat meg édesbús keverékeket pátyolgatják, ehhez már nem fűlik a foguk. A városi jegyző, vagy ki lehet az illetékes gyepmester felettese? Nemrég költöztünk ide, de a probléma nem annyira új, és mivel sűrűn használom azt az útvonalat, én nem fogom ezt így ennyiben hagyni. Egyszer rajtakaptam egy faszt, hogy ételt rakott ki neki, nem hatotta meg, hogy a kutya agresszív, direkt rászóltam, hogy ne etesse. Gyalogos forgalom ott nem nagyon van, de emlékeim szerint azokra is láttam már rárontani a nyáron.
Imádom a kutyákat, van is, de ez a helyzet így akkor is tarthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- PlayStation 5
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- ASUS routerek
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Tekken 7 Playstation 4
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest