- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Hahó! Közterületen garázdálkodó kutya melyik hatóságnál jelenthető? Gazdátlan, de fix helyen tartózkodik, egy zebra vonzáskörzetében, vagy az egyik oldalban a kerítés melletti sövénynél, vagy a túloldali Tigáz bódénál, bebújva a rossz kerítésen. Forgalmasan helyen van, és főleg a kerékpárosokra rendszeresen ráront. Nem tudom, harapás történt-e már. A gazdikeresők csak a szomorú szemű yorkikat meg édesbús keverékeket pátyolgatják, ehhez már nem fűlik a foguk. A városi jegyző, vagy ki lehet az illetékes gyepmester felettese? Nemrég költöztünk ide, de a probléma nem annyira új, és mivel sűrűn használom azt az útvonalat, én nem fogom ezt így ennyiben hagyni. Egyszer rajtakaptam egy faszt, hogy ételt rakott ki neki, nem hatotta meg, hogy a kutya agresszív, direkt rászóltam, hogy ne etesse. Gyalogos forgalom ott nem nagyon van, de emlékeim szerint azokra is láttam már rárontani a nyáron.
Imádom a kutyákat, van is, de ez a helyzet így akkor is tarthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest