- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Hahó! Közterületen garázdálkodó kutya melyik hatóságnál jelenthető? Gazdátlan, de fix helyen tartózkodik, egy zebra vonzáskörzetében, vagy az egyik oldalban a kerítés melletti sövénynél, vagy a túloldali Tigáz bódénál, bebújva a rossz kerítésen. Forgalmasan helyen van, és főleg a kerékpárosokra rendszeresen ráront. Nem tudom, harapás történt-e már. A gazdikeresők csak a szomorú szemű yorkikat meg édesbús keverékeket pátyolgatják, ehhez már nem fűlik a foguk. A városi jegyző, vagy ki lehet az illetékes gyepmester felettese? Nemrég költöztünk ide, de a probléma nem annyira új, és mivel sűrűn használom azt az útvonalat, én nem fogom ezt így ennyiben hagyni. Egyszer rajtakaptam egy faszt, hogy ételt rakott ki neki, nem hatotta meg, hogy a kutya agresszív, direkt rászóltam, hogy ne etesse. Gyalogos forgalom ott nem nagyon van, de emlékeim szerint azokra is láttam már rárontani a nyáron.
Imádom a kutyákat, van is, de ez a helyzet így akkor is tarthatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android szakmai topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest