Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Jazz határeset, a pakolhatósága/variálhatósága miatt akár jó lehet, ahogy valami egyéb mini-egyterű is (bár nem egy népes kategória). Két ember magában, vagy két gyerekkel és csomagokkal két nagyon különböző felállás. Gyakorlatilag már egy gyerek duplázza a helyigényt a sima kétfős családhoz képest, a kettő-h
rom, már nem akkora ugrás, tekintve, hogy babakocsi általában csak az egyiknek kell, illetve a mindenféle kacatok is elférnek egy nagy hordozótáskában. Ikrek más tészta persze, oda már kell a hely, főleg ha van még mellettük még egy viszonylag kisebb gyerkőc.Aztán persze bármit be lehet pakolni bármibe, egy kedves ismerősöm örömködve újságolta, hogy a barátja (asszem) Focusába nem fért be az új kanapéja, úgyhogy betették a csinkvecsentóba, és még a csomagtérajtót is le lehetett csukni. Én ültem azon a kanapén, konkrétan az ülőlapja nagyobb volt alapterületre, mint a csinkvecsento, szóval nem tudom, mit szívott, de nekem nem akart adni belőle.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest