Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Szerintem en majd tudom, hogy mi erdekel, es hogy mi alapjan hozok donteseket.
Lehet, hogy kicsinyes, valahol megis erdekel, hogy a szolgaltatas amit igenybeveszek 20% vagy 90% profitot tartalmaz, es hogy ez ki zsebebe vandorol. De az is lehet, hogy csak nem erdekel elegge a kuzdosport meg ez a cirkusz korulotte, es nem en vagyok a celcsoport.
Az is egy teljesitmeny persze - az _en_ skalamon kicsivel a drogdilerek teljesitmenye fele lonem be -, hogy sikerult ennyire felhypeolni a kuzdelmet, hogy ugy fizettek az emberek a 100$-okat, mintha az eletuk mulna rajta, de en nem errol a teljesitmenyrol beszeltem, hanem a sporthoz kothetorol, es akkor visszatertunk az eredeti kerdesedhez, hogy mitol ekkora nagy szam egy ilyen meccs, hogy ekkora bevetelt general. Nem nagy szam, a bunyo max kozepes volt, megis sikerult "behulyiteni" embereket, hogy szokatlanul nagy (oh mar majdnem aranytalanult irtam) osszeget fizessenek akarcsak egy kozvetitesert. Azt a kepet festettek elozetesen a meccsrol, hogy barmi keresnivaloja van az mma-snak, holott profik 1% eselyt adtak neki.
Raadasul szerintem tulsagosan is minden a forgatokonyv szerint tortent a meccsen, ez egy mindenkinek tok oke eredmeny lett, es ment a vallveregetes utana rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lehet, hogy kicsinyes, valahol megis erdekel, hogy a szolgaltatas amit igenybeveszek 20% vagy 90% profitot tartalmaz, es hogy ez ki zsebebe vandorol. De az is lehet, hogy csak nem erdekel elegge a kuzdosport meg ez a cirkusz korulotte, es nem en vagyok a celcsoport.