Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem is emeltek jelentősen, mert az állandó lakhelyemet átírattam BP-re. Először kiküldték az ajánlatot _mailben_ (postán nem), 3 hónappal az évforduló előtt <10% emeléssel, ahogy évek óta teszik, de ezt benyelem, noha a bónuszom egyre csak nő.
Aztán 2-3 hétre rá lett új lakcímem, amit én be is jelentettem nekik, mire ők a biztonság kedvéért csak a _régi lakcímemre_ küldtek _postán_ (mailt nem) egy új ajánlatot kb.+15K-ról, de úgy, hogy semmi nem volt benne arról, hogy ezt most miért vagy egyáltalán bármi utalás arra, hogy igen, már küldtünk korábban egy ajánlatot, de lakcímváltozás miatt küldünk most egy újat, ráadásul az emelt összeg a korábbi összeghez +részösszegként jelent meg az ajánlatban, és csak erre a részösszegre küldtek csekket. Ezt a levelet a 30 napos felmondási határidő környékén sikerült elküldeniük, úgyhogy esélyem sem volt lépni. WTF. Nem az összeg miatt, de úgy felbosszantott ez az egész, hogy megnézettem jogszabályokban, hogy van-e szabályozva ilyen eset, de kb. semmi releváns. Biztosító (Un*qa) szerint minden nagyon rendben volt így. Azóta másik két biztosításomat lezártam náluk és a következő évforduló előtt el is köszönünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest