Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz fokukac #59238 üzenetére

Nekem is emeltek jelentősen, mert az állandó lakhelyemet átírattam BP-re. Először kiküldték az ajánlatot _mailben_ (postán nem), 3 hónappal az évforduló előtt <10% emeléssel, ahogy évek óta teszik, de ezt benyelem, noha a bónuszom egyre csak nő.
    Aztán 2-3 hétre rá lett új lakcímem, amit én be is jelentettem nekik, mire ők a biztonság kedvéért csak a _régi lakcímemre_ küldtek _postán_ (mailt nem) egy új ajánlatot kb.+15K-ról, de úgy, hogy semmi nem volt benne arról, hogy ezt most miért vagy egyáltalán bármi utalás arra, hogy igen, már küldtünk korábban egy ajánlatot, de lakcímváltozás miatt küldünk most egy újat, ráadásul az emelt összeg a korábbi összeghez +részösszegként jelent meg az ajánlatban, és csak erre a részösszegre küldtek csekket. Ezt a levelet a 30 napos felmondási határidő környékén sikerült elküldeniük, úgyhogy esélyem sem volt lépni. WTF. Nem az összeg miatt, de úgy felbosszantott ez az egész, hogy megnézettem jogszabályokban, hogy van-e szabályozva ilyen eset, de kb. semmi releváns. Biztosító (Un*qa) szerint minden nagyon rendben volt így. Azóta másik két biztosításomat lezártam náluk és a következő évforduló előtt el is köszönünk.

Új hozzászólás Aktív témák