Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz fokukac #59137 üzenetére

nekem meg az a benyomásom, hogy lájkolnám, ha 1x nem b@szna ki velem a munkáltatóm :DDD

a mostani helyemen szakmailag hatalmas pangás van és ez még minimum 1 év mire változik, ha máshol fizetnek 60-80%-al többet szakmaibb munkáért az nyilván elgondolkodtató.

ez előtti cég kurvajó lett volna szakmailag emberileg stb, csak egy <15 fős cég nem bírja ki, ha nem fizetnek ki neki 800K€-t (múlt héten kaptam meg a tavaly júniusi fizumat + az elmaradt szabikat meg stb)

azelőtt egy nagy cégnél nyomtak egy hard resetet a projekten (14 tavaszán kezdtem ott dolgozni, ha azt mondom, hogy ~15 kollegából akikkel nagyjából contactban voltam kb. 10 már elment (és 13 végén kezdték felvenni az embereket)) és ezen egyesek picit felkúrták magukat + még 1 évig tudtam szintén nagyon sok pénzt keresni. + amúgy többszöri kérésem ellenére is olyan helyre raktak amihez nem értek + nem érdekel, miközben volt olyan helyen is üres pozíció amihez értek is meg érdekel is (és miután eljöttem 5-6 frendemet hívták fel, hogy érdekli-e őket a konkrét pozíció :C)

azelőtti melóhelyemen simán csak bezárták a kelet európai irodákat :U

akkor most én vagyok helikopter?

Új hozzászólás Aktív témák