Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Mobil flották
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Nem kivanom senkinek, hogy fel ev alatt ket magzatot veszitsen el, egyiket ebbol majdnem felidosen, kezeljek maternityrol visszajove ugy, hogy o, te ugyis mindenhez ertesz, lesz.rjuk hogy kikkel dolgoztal egyutt, mihez ertesz, majd mi beosztunk ide oda, es emelett meg maradjon is az embe viz felszinen ugy, hogy kozben meg allast is tudjon valtani. De nem, az nem sikersztori, ha valaki mindezt egyszerre eli at, es nem sullyed el. De pont a betegsegek meg egyebek miatt a "kormere nez" a penznek. Ne haragudj joemilestonne, erre nem tudok mit mondani, ha ilyened van, inkabb tartsd meg magadnak, mert nem vagyok kivancsi arra, hogy valaki ebben merje a sikeremet. Nem te fogod megmodnani, siker-e vagy sem. Ahonnet meg jottem, onnet nezve , koszonom, igy is tobbet ertem el, mint sokan masok.