Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
A 28-as trekking kereket a gumin ajánlott 3,5-4,5 bar középútjára, 4-re állítottam be, de az olcsó teló miatt így is csak kb minden 3. bucka, göröngy esetében volt némi csillapítás elöl. Bizonyos méretű vagy sűrűségű hibákat egyszerűen nem tudja lekövetni. Néztem hogy akik nálam gyorsabban száguldottak ott ugyanúgy, hogy vették ezeket, de úgy tűnt ez csak nekem volt probléma

Tavasszal elkezdem a gyakorlást, aztán közvetlen a túra előtt szoktam menni néhány ráhangoló kört, sajnos most a megelőző 3 hét kényszerűségből ki kellett, hogy maradjon, így kiestem a ritmusból kissé. Jövőre meg tervezem hogy a versenysúlyom kissé lejjebb viszem úgy 90 alá, mert most 100 fölött az csak csak a lejtőn segít![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen, a Balaton nagyobbik része - már ami publikus közterület, és nem a körbeépített terület részét illeti - jelenleg erős retro életérzést kínál. Néhány felkapottabb pont kapott egy kis ráncfelvarrást, Siófok, Füred, meg a nagyobb zsúfoltabb pontok mindig modernizálódnak, de amúgy mind az épületek, mind a szolgáltatások, mind az egész milliő ami körülveszi az embert az olyan szocreál fíling. Mindehhez az árak viszont próbálják követni az emelkedéseket, és a kettő együtt nem mindig mindenkinek jön be. Nekünk most ez majdnem mindegy volt, illetve nem néztük, csak láttuk, hogy hol lehetne fejlődni, de azt is észrevettük, hogy szombattól szerdáig elég kevesen voltak. A korábban ismert megszokott tömeg, zsúfoltságnak nyoma sem volt. Az idő is bizonytalan volt, meg valószínűleg az emberek is kicsit visszavettek, de volt ahol szinte kihalt volt minden.
Ugyanakkor meg épülnek, meg épültek olyan villák, nyaralók, házak, apartmanok, hogy a fentiek mellett csodálkoztunk hogy honnan van itt ennyi pénz? Mert hogy van az biztos, csak mi látunk belőle keveset.Amúgy van ahol lepusztult minden, van ahol csak a régi dolgokat újítgatták, de attól még az épületek, a környezet olyan 70-80-as éveket idéz. Viszont nem tudom, hogy ha mindent felújítanának átépítenének modernre, meg csillivillire, az segítene-e, illetve elriasztana-e néhány kevésbé igényes nyaralót, aki jelenleg pont a retro miatt jár oda. Nem tudom eldönteni, hogy pl. Velencén is a plázs dobott-e a helyen. Valamennyit igen, persze, de mégse az igazi. Mivel lehetne vonzóbbá tenni a Balaton ezen részét? Aki nem magánynaralóban akar lenni, hanem a nyilvános részeken is jobban akarja magát érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- DJI topic
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- HP ProBook üzleti laptopok - Áfás számlával - 1 év garancia
- SAMSUNG UE85BU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN80F) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIŐ
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)