- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Olyan nagy tapasztalatom a bringautakkal és úthibákkal nincs, mivel én 2.25-ös Schwalbe gumikkal nyomom, elől Rocket Ron, hátul Thunder Burt, 2.0-2.2bar körül. Illetve RockShox Sid RL teleszkópom van, az nagyjából mindent kimozog, tehát én nem igazán érzem. Súlyból viszont én is fejlődnék, mivel 183/77, és az utóbbi két évben nullára redukálódott az edzés, amit a héten újrakezdtem, remélem hamar visszanyerem versenyformámat. Pont ezt akartam írni, olyan 70-es 80-as évek jellegű a nagy része (csak az árak 2010 utániak), az emberek hozzáállása, a lehetőségek (tesómék tavaly egy "garázsban" aludtak 10k/fő áron), és társai. Bár én jó pár éve az igénytelenség, a túristák és az árak miatt szakítottam a Balatonnal, az Í-re a pontot (bocsánat, vesszőt) pedig az tette fel, hogy mindig kifogtam az esős, szeles viharos időjárásokat, és mivel nagyon kevés szabadidőm van, nem mindegy hol és hogy töltöm el, és persze nem utolsó sorban az árak is lényegesek.
-
BlacKSouL
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Battlefield 6
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi hangfal építés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 ULTRA Eladó!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest